Amatör Lig'de tehlike çanları

Amatör Lig

Süper Amatör Lig'de, Edincik ve Eti dikkat, Bal'da Erdek'in toparlanma zamanı

Bandırma Manşet spor editörü Zeyyat Saygın bir hafta sonu daha Amatör liglere dikkat çekti. Zorlu bir haftanın ardından Edincikspor ile Etispor’un ligin dibine çakılı kalmalarına karşı DİKKAT!... yorumunu yapan Saygın, Bal lig’de son iki haftada 5 puan kaybeden Bal temsilcimiz Erdekspor’un da toparlanma zamanının geldiği uyarısında bulundu.

Zeki Karadeniz ile Zeyyat Saygın’ın Süper Amatör lig ve Bal lig’e haftanın ardından bakışı ve yorumlarının tamamını izleyebilirsiniz.

 



Ali Can KARADEMİR
2.10.2014 10:10:08
Bandırma takımlarının başarısızlıklarının sebepleri çok açık BİLİNÇSİZ YÖNETİCİ ve ANTRENÖR olmayışı. Ne Bandırmaspor un altyapısında nede ETİSPOR da nede EDİNCİKSPOR da hoca yok zaten Bandırmada genel anlamdaki sıkıntı hocanın olmayışı. 1. Amatör takımlara da bakıyorsun hep aynı kişiler 300-400 peşine düşmüşler gençleri düşünen yok bilinçsiz antrenmanlar kendini kaf dağında görenler yazık oluyor Bandırma gençliğine yazık.. ETİSPOR - EDİNCİKSPOR küme düşer böyle giderse. HOCALIKLA UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN arkadaşlar futbolun ilerlemesini engelliyorlar. Bandırmada Yılların ÇELİKSPOR u ne hallerde, . SORUYORUM O KADAR HOCAYA BANA CEVAP VERSİNLER :KAÇ SENEDİR KAÇ TANE FUTBOLCUNUN GELECEĞİNE IŞIK OLDUĞUNUZ. Bir tane cevap veren olsun ELİNDEN ÖPECEĞİM. Bırakın siz bu işleri gidin OKEYE 4. OLUN

  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı